Vakantie
Heerlijk genieten

Blog

Goed kamperen met de beste tent

Goed kamperen met de beste tent Kamperen biedt de ideale gelegenheid om Lekker onthaasten. Sommige ervaren het als één worden met de natuur.  Gaat u binnenkort kamperen en bent u op zoek naar verschillende tentbenodigdheden? www.tenten.nl Is de specialist! Van 1-persoonstenten tot aan tenten voor 8 personen, van lichtgewicht tot... Lees meer »

Weekendje weg: het Oktoberfest in München

Beieren werd door Lonely Planet benoemd tot top-reisbestemming in 2016. Bayern is volgens Lonely Planet namelijk het “modelvoorbeeld” onder de 16 Duitse staten. De prachtige regio is gezegend met de Alpen, wijngaarden, de Romantische Strasse, kastelen en heerlijke specialiteiten. Ook zijn hier bijzondere overblijfselen uit het... Lees meer »

Valencia als toeristische bestemming

Valencia is een stad die gelokaliseerd is in het oosten van Spanje. Het is de derde grootste stad van het land, en steeds meer toeristen weten de stad te vinden. Valencia heeft ook een oppervlakte van maar liefst 134 vierkante kilometer! De stad werd opgericht in de Romeinse Tijd en is één van de rijkste, historische steden... Lees meer »

Vakantiebestemming Kroatië

Druk op zoek naar je vakantiebestemming van 2016? Genoeg van Frankrijk, de Ardennen of Spanje? Laat je verrassen door Oost-Europa! Wat dacht je van Kroatië... Dit Zuid-Europese Balkanschiereiland grenst aan de Adriatische Zee en is zich langzaam aan het ontwikkelen tot nummer 1 vakantieland van Europa. Geschiedenis Een rijke geschiedenis... Lees meer »

Portugal in de winter

Heb je helemaal geen zin om die sjaal en muts weer uit de kast te halen? Genoeg van de naderende kou, regenachtige ochtenden en donkere, grauwe avonden? Zoek dan het avontuur op in Portugal! Met een gemiddelde temperatuur van 17 graden in de winter is de Algarve de perfecte plek om lekker te genieten. In het achterland van de... Lees meer »

De Loonse en Drunense Duinen: Prachtige natuur én toegankelijk voor de rolstoel of met kinderwagens

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is de grootste nog levende zandverstuiving van Europa. Een heerlijk gebied om te wandelen of mountainbiken. Je verwacht het niet maar dit stuifzandgebied is ook zeer goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens of elektrische invalidenwagentjes. Speciaal voor deze doelgroep is een verhard... Lees meer »

5 x Franse Vakantie Hotspots

Inspiratie nodig voor je volgende vakantie naar Frankrijk? Dan hebben we de vijf idyllische Franse vakantie hotspots voor je op een rij gezet: 1. Bretagne Bretagne is in alle opzichten de place-to-be als het gaat om de traditionele Franse vakantie. Eigenlijk omvat alles de klassieke Franse vakantie-ervaring, de omgeving, het eten, de mensen, en ga... Lees meer »

De 5 mooiste autoroutes ter wereld

1. De Stelviopas, Italië. Bron foto: AlleTop10Lijstjes De Stelviopas (Passo dello Stelvio) is een van de meest bekende, zware en beruchte autoroutes van Europa. De bergpas ligt in Italië en is 2758 meter hoog. Weet je nog niet welke auto geschikt is voor deze autoroute? Onderschat de kracht van bijvoorbeeld een Fiat Punto niet. ... Lees meer »

Mount Everest: Geniet maar beklim met mate

Voor velen is het beklimmen van de hoogste berg ter wereld een droom of zelfs een utopie. Met zijn 8850 meter bewijst de Mount Everest al jarenlang een zware kluif te zijn voor veel bergbeklimmers. Sinds 1953, toen Edmund Percival Hillary en Tensing Norgay voor het eerst succesvol Everest beklommen, zijn er al tientallen klimmers omgekomen tijdens... Lees meer »

11 Redenen om Marokko te bezoeken

's Ochtends vroeg opstaan met uitzicht op de Sahara, jezelf verwonderen over de golvende duinen van de woestijn en realiseren dat je droom is uitgekomen. Marokko verrast. Waar wacht je nog op? Een bezoek aan Marokko is een must voor iedereen. Op een kameel door de woestijn, op verkenningstocht door de doolhofachtige Medinas en... Lees meer »

Verover New York met kinderen

New York met kinderen, maar weet je nog niet wat de grote stad allemaal te bieden heeft? TravelMango helpt je om wegwijs te worden in de stad die nooit slaapt. We hebben namelijk een aantal handige tips voor je op een rij gezet.  New York is een stad die je normaal associeert met een vakantiebestemming voor hippe jeugd,... Lees meer »

Een gids voor vliegen met kinderen

Op vakantie gaan met kinderen kan een hele opgave zijn. De voorbereidingen liegen er niet om, en op de dag van vertrek spoken er allerlei vragen door je hoofd. Heb ik aan alles gedacht? Zijn alle spullen gepakt? Zijn alle hotels geboekt? Heb ik de aanbetaling van de huurauto gedaan? Als je zeker weet dat alles in orde is wacht het vliegtuig. Een... Lees meer »

De top kwaliteit museums van Den Haag

Het stadsbeeld van Den Haag wordt vooral gevormd door moderne architectuur maar de stad heeft een hele lange geschiedenis en tallose waardevolle schatten uit de oudheid. Hieronder een aantal van de top kwaliteit museums die de schatten uit de oudheid voor u tentoonstellen. 1. Het Mauritshuis Het Mauritshuis is een populiar museum in Den Haag toont... Lees meer »

De meest bezochte museums van Amsterdam

Ga je graag naar een museum? Dan is een weekendje Amsterdam de trip voor jou. Amsterdam heeft meer dan 400 museums. Wij maakten voor u een lijst van de meest bezochte museums van Amsterdam.  1. Van Gogh Museum De meeste bezoekers gaan naar het Van Gogh Museum in Amsterdam en wel zo’n 1,480.000! Hiermee staat het museum op de dertigste... Lees meer »